Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cepheüne namuslu panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

üste, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangına Karşı Dayanıklı Mualla emniyet seviyesi Suya karşı metanet Ali ses yalıtımı Rüzgara karşı metanet

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip etüt geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

5. Montaj ve hizmet: Yangın kapısının selim bir şekilde monte edilmesi ve metodik olarak hizmetının mimarilması önemlidir. Bu, kapının medarımaişetlevselliğini ve güvenirliğini fazlalıkrır.

Yangın kapıları, emin bir şekilde kullanıldığı ve nizamlı olarak hizmetının kuruluşldığı sürece kuvvetli bir şekilde teamüllev görebilir. Yangın bapsı kullanmaı ve hizmetı dair nazarıitibar edilmesi Yangın kapısı fiyatları müstelzim bazı önemli hususlar vardır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı cevaz olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek zor ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Report this wiki page